W. van Asch loon en verhuurbedrijf bv in vele regio’s en in vele grote projecten een begrip. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf die zich bezig houdt met verschillende werkzaamheden en projecten voor bedrijven en particulieren en zijn gevestigd op het industrieterrein te Cothen.

Directeur Wilfred van Asch is in 1997 dit bedrijf gestart en heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd met name in de rail infra wereld. Particulieren kunnen bij ons ook terecht met kleine of grotere projecten. Niets is ons te gek en wij denken graag mee met onze klanten/ opdrachtgevers.  In ons bedrijf is er tevens ruimte voor mensen die moeite hebben tot de arbeidsmarkt,  daardoor bestaat ons team uit een gemêleerd gezelschap, welke ieder op zijn eigen manier een onmisbare invulling heeft. Het zijn allen aanpakkers en doorpakkers.

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn divers:

Groenwerkzaamheden – snoeien-kap werkzaamheden, maaien, borstelen, verwijderen van processierups, flora en fauna check, boom inspecties.

Grondverzet werkzaamheden – sleuven graven, straatwerk, tuinaanleg, riolering, sloopwerkzaamheden.

Hekwerk leveren en plaatsen – DSM hekwerk, afrastering, diverse poorten zowel elektrisch aangedreven schuifpoorten, als enkele looppoorten in diverse afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

Tevens verzorgen wij transport en voeren wij rail infra werkzaamheden uit.

Verhuur – containers – diverse machines incl. personeel

Mocht u interesse of vragen hebben, een offerte willen aanvragen, of anders, dan kunt u ons altijd benaderen.

mail: renate@wvanasch.nl

telefonisch: 0343561888