Sedert augustus 1997 is W. van Asch loon en verhuurbedrijf bv in vele regio’s en in vele grote projecten een begrip. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf die zich bezig houdt met verscheidene projecten voor bedrijven en particulieren.

Wij hoeven geen luxe kantoor

Ons bedrijf bestaat uit aanpakkers en doorpakkers in het aanleggen van tuinen, bestrating, maaiwerkzaamheden enz. of te wel niet kletsen maar poetsen. Ons bedrijf staat open voor mensen die moeite hebben tot de arbeidsmarkt, ook deze mensen zijn vakmensen die hun mouwen opstropen.

Netjes gezegd: “niet kletsen, maar poetsen”

Goed personeel in de bouw is moeilijk te krijgen. Veel scholieren kiezen tegenwoordig niet meer voor dit soort ambachtsvakken. Iedereen die bij ons werkt is een harde aanpakker, gaat secuur te werk en verstaat zijn of haar vak, dat eisen wij. Ook maak ik ruimte voor mensen met moeite tot de arbeidsmarkt, waarvoor het lastig is om werk te vinden vanwege een verleden of onverwerkte zaken. Het zijn vakmensen en ook zij verdienen een kans, dat is ons motto, zolang ze maar van aanpakken weten! Dus zeggen wij allemaal:
DOEN WE!

Referenties: Rijkswaterstaat, Prorail volkerrail service Holland railconsult
HABO GWW, Visser Smit Hannep, VSKR, Timmermans Infra, DAEL b.v.
Sociale werkvoorziening Zeist, Gemeente Utrechtse heuvelrug, Jan Scholman BV