W. van Asch b.v.: Uw loon en verhuurbedrijf in Utrecht, Driebergen en omgeving!

Op 1 augustus 1997 richtte ik Loon- en Verhuurbedrijf W. van Asch b.v. als eenmansbedrijf. Toen bestond het werk voornamelijk uit grondverzet, maar de zaken gingen goed en de activiteiten breidden zich uit naar ook het leveren en plaatsen van hekwerken voor particulieren en bedrijven. In de loop der tijd kwamen daar meerdere werkzaamheden en collega’s bij en groeiden we uit tot het bedrijf dat we nu zijn, een one-stop-shop voor elk bouw- en renovatieproject, voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij hoeven geen luxe kantoor

Onze belangrijkste werkzaamheden op dit moment bestaan uit tuinaanleg, bestrating en maaiwerkzaamheden. Wij werken zowel voor grote bedrijven en overheid, maar ook de particuliere klant kan nog steeds bij ons terecht. Door de kleinschaligheid en de no-nonsense aanpak kunnen wij onze prijzen lager houden dan menig concurrent. Wij investeren in materieel en personeel, niet in een luxe kantoorgebouw en een dure showroom.

Netjes gezegd: “niet kletsen, maar poetsen”

Goed personeel in de bouw is moeilijk te krijgen. Veel scholieren kiezen tegenwoordig niet meer voor dit soort ambachtsvakken. Iedereen die bij ons werkt is een harde aanpakker, gaat secuur te werk en verstaat zijn of haar vak, dat eisen wij. Ook maak ik ruimte voor mensen met moeite tot de arbeidsmarkt, waarvoor het lastig is om werk te vinden vanwege een verleden of onverwerkte zaken. Het zijn vakmensen en ook zij verdienen een kans, dat is ons motto, zolang ze maar van aanpakken weten! Dus zeggen wij allemaal:
DOEN WE!

Referenties: Rijkswaterstaat, Prorail volkerrail service Holland railconsult
HABO GWW, Visser Smit Hannep, VSKR, Timmermans Infra, DAEL b.v.
Sociale werkvoorziening Zeist, Gemeente Utrechtse heuvelrug, Jan Scholman BV